Husmorskulen

Tenk å vita kvar maten kjem i frå, vita at det er ekta, utan tilsetjing, og slik dei åt før all mat vart pakka i plast og sterilisert.

 

Ekta vare, ekta mat.

 

Bli med i fjøsen der me møter dyra som gir oss mjølk. Me prøver separering og lagar smør og ost frå botn av. Lær å laga sunne surdeigsbrød og få med deg ein avleggar heim.

 

Er det noko du alltid har hatt lyst å læra deg?

Baka flatbrød, hekla, strikka, laga pølser eller salta kjøt?

På Husmorskulen får du læra det du har lyst til. Me kombinerar det med å vera ute, bruka fjellvegen til fjøsen og me nyt maten ute.

 

Varigheit: 3-4 dagar

                  Min 4 gjester/ maks 10 gjester

                  Start og slutt Sogndal sentrum

                  *Aldersgrense 12år

 

 

Pris: 8500kr

(inkluderar overnatting, alle måltid, transport og utstyr som me treng for å utøva aktivitetane)

 

 

Ta kontakt for meir info!